Suurkiitokset kaikille VI Puistofilosofia-viikolle osallistuneille

Puistofilosofia-viikkoa vietettiin jo kuudennen kerran Ikaalisissa 21.-25.7.2015. Viisipäiväinen ajattelun ja keskustelun festivaali kokosi Ikaalisten Keskuspuistoon ja Keskusteluja kyläravintolassa -iltatapahtumaan Bar No Nameen yli 240 osanottajaa.

Puistofilosofia-tapahtuma haluaa kiittää kaikkia alustajia, yhteistyökumppaneita ja  muuta avustajajoukkoa, joka teki  vapaaehtoisvoimin ja lahjoituksin tapahtumasta mahdollisen. Panoksenne oli korvaamaton. Kiitos, että olitte mukana!

Erityisesti Puistofilosofia-tapahtuma haluaa kiittää yleisöä, joka oikukkaasta säästä huolimatta saapui paikalle runsain joukoin, osallistuen aktiivisesti keskusteluihin kysymyksin ja ajatustenvaihdoin. Hyvät alustukset johtivat keskusteluihin, jotka saivat ajatuksen liikkeelle, etsimään kokonaan uusia, kartoitattomia polkuja; monta hyvää ajatusta kiteytyi eteenpäin kehitettäväksi. Koskaan valmistumaton projekti nimeltä ihminen sai hienoja rakennusaineita käyttöönsä.

Kaikki edellä mainittu saavutettiin lämpimän vastavuoroisuuden ja kunnioittamisen ilmapiirin vallitessa. Jos Puistofilosofia-tapahtuma on sen järjestäjille jotain opettanut, niin ennen kaikkea sen, että todellisuutta ymmärtääkseen on oltava utelias, mutta nöyrä ja osattava suhtautua kanssaihmisten mielipiteisiin – olivat ne kuinka erilaisia tahansa – rakentavassa ja keskustelevassa, sokraattisessa hengessä. Sellainen henki vallitsi niin puistossa kuin iltakeskusteluissa kyläravintolassa, ja sen vallitessa oli verratonta parantaa maailmaa.

Lämmin kiitos kaikille! Tapaamme viimeistään ensi kesänä VII Puistofilosofia-viikon merkeissä.

Antti Sorri
Puistofilosofia-tapahtuma

Jaakko Hämeen-Anttilan alustus kokosi puistoon yli 50 henkilöä. Kuva: Risto Hietala
Jaakko Hämeen-Anttilan alustus kokosi Ikaalisten Keskuspuistoon yli 50 henkilöä. Kuva: Risto Hietala

Teksti julkaistu alunperin Puistofilosofia-tapahtuman kotisivuilla osoitteessa http://www.puistofilosofia.fi. Tapahtuma on blogin pitäjän henkilökohtainen ja rakas harrastus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s