Kiitos kuluneesta vuodesta 2015

Vuosi 2015 on lopussa, joten on aika kiittää teitä kaikkia blogini lukijoita. Lämpimät kiitokset mielenkiinnostanne Sinisten ajatusten hautausmaata kohtaan.

Aloitin tämän henkilökohtaisten ajatusten virtaa sisältävän blogini kirjoittamisen puolisentoista vuotta sitten, elokuussa 2014. Kirjoittaminen itsessään on ollut minulle jo lapsuusvuosista lähtien tärkeä itseilmaisun väline, jonka avulla on ollut mahdollista käsitellä ja jäsentää henkilökohtaisia ajatuksia, tuntemuksia ja näkökulmia erilaisiin ilmiöihin. Vuosikymmenten saatossa kirjoituksia on kerääntynyt työpöydän laatikon pohjalle ja päiväkirjan sivuille nippukaupalla. Vaikka olen ollut erilaisten blogien lukija jo pitkään, vasta nyt kirjoittaminen on kanavoitunut myös internetin puolelle.

Vuonna 2015 luetuin artikkeli blogissani oli maaliskuussa julkaistu Tämä on – ja ei ole – blogikirjoitus ilmastonmuutoksesta, jota käytiin lukemassa parin ensimmäisen päivän aikana reilusti yli toistasataa kertaa. Se omalta osaltaan selittää Pariisin joulukuisen ilmastokokouksen merkitystä ja kasvavaa huolta planeettamme tulevaisuutta kohtaan. Muita suosittuja artikkeleita olivat muun muassa tv-sarja Dallasia käsitellyt henkilökohtainen muistelo, sekä kuluneen kesän Ikaalisten Puistofilosofia-viikolla poltergeist-ilmiöitä alustaneen Heikki Tikkalan teoksen Olevaisen yöpuoli – Vaimosniemen kummitus ja 50 muuta poltergeistia, arviointi. On ollut mukava havaita, että mustavalkoinen saippua ja yliluonnollisina pidettävät ilmiöt tuntuvat kiinnostavan allekirjoittaneen lisäksi myös muita.

Koska kirjoitukseni ovat syntyneet ”puhtaan spontaanisti”, on vaikea ennustaa, millaisia artikkeleita kuluva vuosi pitää sisällään. Mikäli tällä hetkellä pään sisällä pörräävät ajatukset jalostuvat paperille, luvassa on ainakin hyvän elämän filosofisia pohdiskeluja niiniluotolaisittain; elämän pitkän keskipäivän arviointia nelikymppisen sielunmaisemasta; ikuisia paluita Moisionkadun verrattomaan kommuuniin sekä uusimman Tähtien sota -elokuvan, The Force Awakensin, herättämiä reflektioita pitkän linjan fanin näkökulmasta.

Siispä, palataan asiaan uutena vuotena. Oikein verratonta ja mahtavaa vuotta 2016 kaikille!

Tätä luvassa vuonna 2016. Kuva: Disney / Lucasfilm.
Muun muassa tätä luvassa vuonna 2016. Kuva: Disney / Lucasfilm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s