VII Puistofilosofia-viikon 26.-30.7.2016 ohjelma on julkaistu

Lääketieteen herättämiä eettisiä ongelmia; filosofian klassikoiden näkemyksiä sivistyksestä, toisten huomioonottamisesta ja oman edun tavoittelusta; suomalaista vastakulttuuria ja esoteriaa; feminismiä riemullisella otteella; pohdiskeluja politiikan ja filosofian vaikeasta suhteesta sekä kysymyksestä, miksi ja miten maailma oikein pelastetaan: Niistä on seitsemäs Puistofilosofia-viikko tehty! Ja kuten filosofian harrastamisen luonteeseen kuuluu, myös vapaille aiheille ja ajatuksille on varattu tilaa.

Millaisiin sfääreihin voi kahletsimaton, utelias ja uutta etsivä ajatus nousta? Millaisiin riemullisiin, hämmentäviin johtopäätöksiin voi innoittava dialogi johtaa, kun sille annetaan mahdollisuus toteuttaa itseään, ennakkoluulottomasti, jopa omia mielipiteitään kyseenalaistaen?

Rakas ystävä! Ikaalisissa 26.-30.7.2016 järjestettävä VII Puistofilosofia-viikon ohjelma on valmistunut ja se on luettavissa TÄÄLTÄ! Sinut on kutsuttu! Ota siis ystäväsi, viltti ja piknik-kori mukaan ja suuntaa heinäkuun viimeisellä viikolla Ikaalisiin, Pirkanmaan loisteliaaseen Ateenaan.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille. Sydämellisesti tervetuloa!

Puistofilosofia-tapahtuma on tämän blogin kirjoittajan oma, henkilökohtainen ja rakas harrastus, joka näki päivänvalon kesällä 2010. Blogissa on myöhemmin syksyllä luvassa viime vuotiseen tapaan jonkinlainen ”jälkilöyly-artikkeli” kesän keskusteluista. Sitä ennen kannattaa liittyä mukaan filosofoimaan. Puistossa tavataan!

VII Puistofilosofia-viikolla keskustelua alustaa muun muassa suositusta Yle Puheen radio-ohjelmasta, sekä suomalaista vastakulttuuria ja esoteriaa käsittelevästä tietokirjastaan tuttu toimittaja Perttu Häkkinen.
VII Puistofilosofia-viikolla keskustelua alustaa muun muassa suositusta Yle Puheen radio-ohjelmasta, sekä suomalaista vastakulttuuria ja esoteriaa käsittelevästä tietokirjastaan ”Valonkantajat” tuttu toimittaja Perttu Häkkinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s