X Puistofilosofia-viikon 23.-27.7.2019 ohjelma on julkaistu

Ikaalisten X Puistofilosofia-viikon 23.-27.7.2019 ohjelma on viimein julkaistu! 10. juhlavuottaan viettävän ajattelun ja dialogin minifestivaali tuo Ikaaliseen jälleen kerran todella mielenkiintoisia alustuksia, erilaisia taide- ja musiikkitapahtumia sekä huippuyleisön.

Sokerina pohjalla Ikaalisissa järjestetään 24.-25.7. Ikaalinen Foorumi, kansalaistapahtuma, joka etsii ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Teema näkyy erityisesti myös Puistofilosofian omassa ohjelmassa.

Ohjelma täydentyy vielä muutamalla kohdalla, ja aikaisemmilta vuosilta tuttu ”Ohjelmakartta”, josta koko viikon ohjelma on helppo tarkastaa, saatetaan ohjelman kylkeen ensi tilassa. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa ohjelmaa päivittäin.

Kaikki tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ota siis ystäväsi, viltti ja piknik-kori mukaan ja suunnista Ikaalisiin!

X Puistofilosofia-viikon 23.-27.7.2019 ohjelman voi lukea TÄSTÄ.

Julkaistu alunperin Puistofilosofia-tapahtuman kotisivuilla 17.7.2019 osoitteessa www.puistofilosofia.fi. Blogin ylläpitäjä on Puistofilosofia-viikon järjestäjä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s