Sata-Häme Soi Elosoiton Festivaalipuiston ohjelma peruuntuu

Ensi viikonlopuksi 13.-15.8.2021 kaavaillun Sata-Häme Soin Elosoitto on Festivaalipuiston osalta peruttu. Elosoiton ohjelmasta järjestetään perjantai-illan 13.8. konsertit: Bellows & Pipes Ikaalisten kirkossa sekä Tango del norten Astor Piazolla -konsertti Omalla Tuvalla.  

Sunnuntaina 15.8. vietetään perinteisin menoin Ikaalisten päivän juhlatilaisuutta Ikaalisten Keskuspuistossa. 

Pirkanmaa on siirtynyt koronapandemiassa leviämisvaiheeseen ja tartuntamäärät ovat olleet sekä alueellisesti, että valtakunnallisesti ennätyskorkeita. Suunnitelma järjestää koronaturvalliset festivaalit oli tehty, mutta suositeltujen rajoitusten ja turvavälien kanssa on vaikea saada juhlatunnelmaa aikaiseksi. 

Sata-Häme Soin Elosoitto oli alun perin suunniteltu yhteiseksi tapaamispaikaksi kahden vuoden tauon jälkeen kaikille Sata-Häme Soin ystäville. Pahentunut tartuntatilanne vei tältä suunnitelmalta pohjan. Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä Sata-Häme Soi on koronapandemian alusta lähtien omaksunut linjan, jossa yleisön, esiintyjien, työntekijöiden, talkoolaisten ja yhteistyökumppaneiden terveys on etusijalla. 

On ikävää, että emme vieläkään, yli kahden vuoden tauon jälkeen, päässeet viettämään juhlia ja tapaamaan toisiamme. Toivottavasti ensi vuonna tilanne on toinen, ja voimme viettää Sata-Häme Soin 50-vuotisjuhlia tämänkin vuoden edestä. 

Sata-Häme Soi kiittää kaikkia kesän festivaalin suunnitteluun osallistuneita tahoja, yksilöitä ja yhteisöjä. Vaikka juhlat ovat peruuntuneet, kääntyvät katseet jo seuraavaan vuoteen. 

Sata-Häme Soita vietetään seuraavan kerran 30.6.-3.7.2022. 

Lippujen peruutuksen ja rahojen palautuksen voi tehdä kätevästi verkossa osoitteessa: www.eventio.com/peruutus.

***

Artikkeli julkaistu Sata-Häme Soin kotisivuilla 9.8.2021 osoitteessa http://www.satahamesoi.fi. Blogin kirjoittaja toimii toiminnanjohtajana festivaalilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s