Blogista

Blogin ylläpitäjä on enimmäkseen harmiton maailman ihmettelijä, jolle kirjoittaminen toimii montaignelaisittain erinomaisena itseilmaisun, itseymmärtämisen ja terapian muotona. Kirjailija Veikko Huovisen (1927 – 2009) hengessä ajatus on vapaa kuin hiirihaukka!

Kaikenlaisten mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat kirjallisuuden lisäksi muun muassa musiikki, filosofia, historia, yhteiskunta, sukupuolisuus ja seksuaalisuus, populaarikulttuuri, roolipelaaminen, shakki, sosiologia, lenkkeily, uinti, matkailu, luonto ja siellä liikkuminen, herkullinen kasvisruoka, savuiset viskit ja raikkaat oluet, elämänmakuiset keskustelut ystävien kanssa sekä tietenkin maailman pelastaminen.

Harrastuksista mainittakoon erityisesti blogin ylläpitäjän oma pieni kesätapahtuma, Puistofilosofia-viikko, jota hän järjestää kotikaupungissaan Ikaalisissa heinäkuussa (www.puistofilosofia.fi). Viisipäiväinen ajattelun ja dialogin festivaali kokoaa Ikaalisiin mielenkiintoisia alustajia sekä upean yleisön ympäri Suomea.

Sydäntä lähellä on myös työskentely Bioetiikan instituutissa, tutkijayhteisössä, jonka tarkoituksena on vahvistaa bioetiikan tietämystä Suomessa, tehdä sen tutkimusta ja koulutusta tutuksi sekä virittää kansalaiskeskustelua ja tietoisuutta bioetiikan kysymyksistä, sen eettisistä, moraalisista ja yhteiskunnallisista vaikutuksista (www.bioetiikka.fi).

Blogin ylläpitäjälle voi kernaasti lähettää sähköpostia osoitteeseen anttisorri (at) hotmail.com tai viserrellä Twitterissä @Antti_Sorri.

Minä itse 2016. Kuva: Liisa Raipala / UutisOiva.
Minä itse 2016. Kuva: Liisa Raipala / UutisOiva.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s