Blogista

Blogin kirjoittaja on enimmäkseen harmiton maailman ihmettelijä, jolle kirjoittaminen toimii montaignelaisittain erinomaisena itseilmaisun, itseymmärtämisen ja terapian muotona. Kirjailija Veikko Huovisen (1927 – 2009) hengessä ajatus on vapaa kuin hiirihaukka!

Kaikenlaisten mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat kirjallisuuden lisäksi muun muassa musiikki, filosofia, historia, yhteiskunta, sukupuolisuus ja seksuaalisuus, populaarikulttuuri, roolipelaaminen, shakki, sosiologia, lenkkeily, uinti, matkailu, luonto ja siellä liikkuminen, herkullinen kasvisruoka, savuiset viskit ja raikkaat oluet, elämänmakuiset keskustelut ystävien kanssa sekä tietenkin maailman pelastaminen.

Harrastuksista mainittakoon erityisesti blogin kirjoittajan oma pieni kesätapahtuma, Puistofilosofia-viikko, jota hän järjestää kotikaupungissaan Ikaalisissa heinäkuussa (www.puistofilosofia.fi). Viisipäiväinen ajattelun ja dialogin festivaali kokoaa Ikaalisiin mielenkiintoisia alustajia sekä upean yleisön ympäri Suomea.

Sydäntä lähellä on myös työskentely Bioetiikan instituutissa, tutkijayhteisössä, jonka tarkoituksena on vahvistaa bioetiikan tietämystä Suomessa, tehdä sen tutkimusta ja koulutusta tutuksi sekä virittää kansalaiskeskustelua ja tietoisuutta bioetiikan kysymyksistä, sen eettisistä, moraalisista ja yhteiskunnallisista vaikutuksista (www.bioetiikka.fi).

Päivätyönään blogin ylläpitäjä rakentaa heinäkuun alussa Ikaalisissa vietettäviä Sata-Häme Soi -juhlia, kansainväliset mitat sisältävää harmonikkafestivaalia, joka kokoaa soittimen ympärille musiikin ja kulttuurin ystäviä ympäri maailmaa (www.satahamesoi.fi). Samalla tulee hoidettua kulttuurisihteerin tehtäviä maineikkaan kulttuuripitäjän kulttuuritoimessa (www.ikaalinen.fi).

Blogin ylläpitäjälle voi kernaasti lähettää sähköpostia osoitteeseen anttisorri (at) hotmail.com tai viserrellä Twitterissä @Antti_Sorri.

Minä itse 2016. Kuva: Liisa Raipala / UutisOiva.
Minä itse 2016. Kuva: Liisa Raipala / UutisOiva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s